måndag 25 april 2016

PLUS OCH MINUS

Men usch så kallt det är!
Det är verkligen inte roligt med för små fölisar att vara ute i hagel och drivis. Det blir såklart mkt ridhustid för dom. Inte för att dom tycker det är tråkigt men jag gör för ridhusunderlaget blir ju jätte trist med allt hö utspritt ....fast det får man ta! Dom är ute kort stund i hage också varje dag. Det är dock en massa extra jobb. Nåja snart kommer väl sommaren - hoppas vi!

Tränat ett hårt pass i bassäng på förmiddagen sen känner man sig som ny(are)

Jag har inte släppt ihop den nya inflyttade tanten ihop med andra hästar ännu, klurar lite på hur dom ska gå fortfarande . Hon går så snällt själv precis bredvid dom andra så det går ingen nöd på henne.

I kväll har Filippa , Bubbel, Hexagon och Nian jobbat med mkt sidvärtsrörelser utmed långsida och medellinjen. Plus och guldstjärnor till dom och piloterna

Boirz är på minuslistan. Jag vet verkligen inte hur många täcken han demolerat denna vinter och nu får han minsann gå naken. Räddade honom från slamsor nu i kväll och jag fattar inte hur han lyckas hela tiden. Han är dyr i drift!!

Försökt mig på att plantera några penséer. Antar att dom kommer frysa ihjäl!!

Vi har inte lyckats bestämma oss för nån hingst till Eliza. Pratat med Gränsbo idag och kanske blir det en hingst där till henne....vi får väl se!!
Har du nåt sto du vill kolla på onsdag så glöm inte höra av dig i morgon!

Det finns plats att rida i morgon 16.30 om man vill hänga på och testa en gång! Kostnad: 155:-

Nu ska jag gå och sova för i morgon är en ny dag!

//Bubbel - fryser ändå mer idag än igår

Inga kommentarer: