torsdag 29 september 2016

NYA RUTINER

I förmiddags fick dessa två nytt bete och det uppskattade dom så mkt att dom sprang ett helt varv innan dom satte näsorna i backen och åt! Amarettwo LH e: Luxus och Eliza e: De Noir är riktiga livsnjutare och ytterligare några dagar får dom minsann vara kvar utomhus.

Fyller på allt fler i stallet nattetid. Inatt flyttade Loppan och Yackie (inackorderade) in från sitt bete.

Det finns en ledig utebox för storhäst och en ponnybox inne i stallet för uthyrning. Utebox: 550:- /mån och box inne 850:- / mån. 3 fodringar, ut/insläpp mån - fre ingår och helgjour på rullande schema. Välkommen.

Mammorna har förstått att man får komma in nattetid nu för det börjar gnäggas och vänta vid grinden framåt 18 tiden och sen har dom jätte bråttom in när jag leder.
Wille har dock inte förstått grejjen utan vimsar runt både lite här och där. Han är så himla rolig den lille kraken! Eller lille och lille....så speciellt liten är han minsann inte.

Dom vanliga hästarna har jobbat med elever. Blåst och allmänt otäckt väder så idag kändes det skönt med ridhus.

Hämtade en sadel på ICA i Braås i kväll. Nöjd med mitt köp och priset var bra. En County blev det denna gång.... Nu får eleverna ytterligare en skön dressyrsadel så dom slipper gnälla att det är hårt och obekvämt...haha. Bortskämda är dom här med alla sköna sadlar!

Det är lustigt i flera dagar har jag haft oändlig energi....idag är jag helt energilös. Lite halsont och svidig i ögonen.

//Bubbel - blev lämnad ute i mörkret i kväll

Inga kommentarer: