måndag 2 januari 2017

NEDRÄKNINGEN BÖRJAR - LITE IALLAFALL

Eliza har en liten bullmage. Hon är först i fölnings kön detta år och jag räknade att det är 89 dagar till beräknad nedkomst! Eliza är e: De Noir och är dräktig med Zafferano och Nadja och jag äger halva var....vet inte om jag äger fram eller bakdel eller är det kanske höger eller vänstersidan....beror på hur man delar 😍 spännande är det iallafall.

Jösses vad vädret pendlar. I dag stelfruset överallt. Ogillar knöcklerna som blir där det varit gegga men solen uppskattar jag. Däremot är jag lite skeptisk till om det ska bli runt -15 grader senare i veckan.

Idag skulle jag åkt på utflykt men det blev inget med det. Nytt försök en annan dag onsdag kanske....på fredag är det utflykt igen. Då Flyinge och Kyra clinic. Det ska bli roligt.

På em har vi jobbat med Nitro (hängd på) Bengan (longerad med sadel och hängd på ) Knaster ( kollat in ridhuset) sen har Hexagon, Bubbel och Boriz gått på träningar så det blev rätt sent ikväll innan jag var klart i stallet men nu är jag uppvärmd igen och vid gott mod, mätt och under täcket i soffan med en snarkande hund nära nära.

I morgon är det upp tidigt som gäller för det är mkt som ska hinnas med redan på förmiddagen.

Finns det någon som har en billig men trevlig häst att sälja till mig???? Den ska vara grundriden, max 1.65 hög, helst valack. Stam och meriter spelar ingen roll men riden i alla gångarter och ha en vänligt sätt.....hör av er om ni vet eller har en sån !!!

//Bubbel - tycker mer om värme än kyla

Inga kommentarer: