tisdag 3 januari 2017

FÄRRE ÄN NÅGONSIN

Linslus en vacker morgon. Superfint men kallt i morse....sen blev det snö, nu är det regn på tvären och blåst. Skitväder riktigt!

Bengan eller Borodino som han egentligen heter är idag uppsutten och riden ett minipass. En gigantisk häst helt i min smak. Han är så supercool att hantera.
e: Corlensky G - Stanford


I morse var det start tidigt för vi skulle röntga  två unghästar och besiktiga "Knaster" dvs Diamonds Caviisi LH .
Röntgen UA på båda ( superbt att röntga på hemmaplan) och besiktningen gick också utmärkt så när det var klart flyttade Knaster till sitt nya hem där han förväntas en framtid som dressyrhäst. Det ska bli spännande att följa honom.
För den som vill ha en minst lika fin men ett år yngre variant på denna ska absolut ta sig en titt på Diamonds Zixxaq LH e: Zuidenwind som också är till salu. Han är en lite biffigare modell men också rörlig och fin med samma goda temperament!

Färre och färre egna hästar i stallet och jag tror faktiskt inte jag haft så här få egna på minst 15 år. Måste hålla ögonen öppna för nåt fynd....eller fylls det ju förstås på framåt våren nä fölungarna föds förstås. Man kanske ska njuta av lugnet?????!!?!?!??!!!!!!
Dock finns det ju gott om hästar ändå....

Nu soffhäng en stund innan läggdags

//Bubbel - ogillar knasväderInga kommentarer: