torsdag 27 april 2017

SAM OCH JAG

Igår täckte vi upp det mesta i hästväg på träningar. Härligt med alla olika sorters hästar och deras ägare som vill träna. Igår var det SWB, Knabstrup, Ardenner, Welsh Cob, Ridponny & några SWB igen. Det är lika roligt att hjälpa samtliga ekipage!!!


Dagen blev som vanligt lång.

Sitter med min SAM- ansökan mellan varven och i år är jag INTE ute i god tid. Har ju lite mer mark att söka på än i fjol och har nån liten plätt att plocka bort som inte längre går att använda av diverse anledningar. Det är sånt krabb när man ska ändra men hoppas det till sist godkänner ansökan och jag kan klicka iväg den. Har ju ytterligare några dagar på mig 😟😟😟

På förmiddagen idag har vi haft hovis besök och vissa unghästar är mer samarbetsvilliga än andra....ibland är dom bara för knäppa och dom man tror ska vara snälla visar sig från sin sämsta sida medans andra får guldstjärnor! Hovis tog en koll på nya barnen också men dom står toppenfint alltihop på sina ben så inga resurser krävs där just nu!

Det tar som vanligt massor av tid i stallet. På farmen är just nu 22 hästar. Längtar tills några av unghästarna kan gå iväg på sommarbete men det behöver ju bli lite värme så gräset kommer igång och växa.

I morgon bitti kollar vi ston 8,30. välkommen

//Bubbel - ömsom fryser ömsom svettas i täcket idag2 kommentarer:

sebastianmirasmilla sa...

Jag fattar inte SAM. Skickar bara iväg lite. Det är som lotteri. Kanske borde lära mig...

Bubbel Dansgalning sa...

Haha....fattar inte heller allt i SAM men tror att jag är ganska bra iallafall...några pengar blir det ju men det tar tid....den lilla bonden här har inte mindre än 43 små åkerplättar att söka på