tisdag 19 september 2017

AKTIVITETER

Måndag igen!
Foderleverans på morgonen.
Massor av mockning.
Elever såväl små som stora men också lite sjukbortfall igår. 
Snälla avanmäl er senast 12.00 samma dag om ni inte kan rida. Annars debiterar jag lektionen. Det är ju alltså mest förmånligt för er också. Jag måste kunna planera dagens ridning på ett vettigt vis och  avanmäler sent kanske jag inte har möjlighet att styra om kvällens elever ( jag är så tacksam för er som rider här som igår med kort varsel kunde bunkra ihop er i en grupp i stället för två på kvällen)
Eftersom vi rider på 10 kort här så är det ju ändå väldigt fritt att ha möjlighet att avboka era lektioner UTAN att behöva rida igen så snälla avboka innan 12.00 om ni inte kommer.




På torsdag 28/9 kl 16.30 kan man rida en "prova på" lektion  för barn helt utan förpliktelser att rida fler. Såväl nybörjare som du som ridit på ridskola nåt år.
Förfrågningar och bokning 070 - 69 25 29 eller anmäl via Stall Lilla Hedas FB sida.

Finns det någon som har en B-C ponny över som är trevlig och vill låna ut under en period , hör av er. Gärna en äldre stabil. Även köp kan vara av intresse.

1/10 har vi en P&R här, valfritt program med "riktiga" utbildade domare såklart. Rosett vid minst 60%.. Fika ingår. 300:- anmäl till mig eller Sussi G Andersson 

Nähäpp nu ska jag ut i regnet

//Bubbel - dyngsur

Inga kommentarer: