torsdag 11 oktober 2018

PÅ OCH UTANFÖR BANAN

Torsdag och härlig sol. Lite ändringar med ridningen idag med tider för vi ska rulla balar i kvällningen. Jag älskar att vi får in mer vintermat till hästarna men mindre roligt att krångla med lektionerna....jag är ju inte kloningsbar tyvärr men har vi ingen mat kan man ju inte heller ha hästar så vi får trimma desto mer nästa pass ..... 😀😀😀 upplever inte att nån misstycker men det känns alltid dumt att ändra o krångla! Några får rida lektion iallafall!!!!
Tänk om man hade nån att jobba ihop med.....två på jobbet hade varit bra.

Härligt att man kan ha lektioner ute i solen men igår kväll var det extremt mkt knott.

Mina jobbarkompisar är verkligen lata


Igår kväll precis när jag skulle gå in från stallet såg jag att dom lastade av stock i "Ingas" trädgård och tänkte att nu jävlar, vem i helvete har sagt att dom kan lasta av i MIN trädgård när grannarna hugger...
Tog bilen upp men där stod en stackars kille som kört i diket och var tvungen att lasta av för att komma upp igen. Tänkt innan och nu igen att varför gjorde dom inte infarten lite bättre när vägen ändå fixades. Det går ju jämt en massa stockabilar in där och det är samma visa varje gång....det är för trångt. När postlådorna för de som bor inne på vägen ryker då blir det nog ändring. Denna gången tror jag dom klarade sig - synd.



Tidigare i veckan så satte Päran upp en ny varmvattenberedare och badkaret åkte ut och in en duschkabin hos Ingas.....det är inte riktigt färdigt med tvättmaskinen ännu men jag har städat så gott det går där och resten av rummen. Inte lätt med ett badrum som är 120 brett att få plats med nåt men detta blev ändå bra.

Laddat kylen med käk för i helgen ska där vara inneboende!!!


Det är inte alla gånger bytena sitter men tja det ser väl ut ungefär som det man brukar se på tävling.....hahahhah. Tränatränaträna.


Hexagon verkar tack och lov ok igen. Det ar ju en hoböld men den var gigantisk och kom ut på två ställen. Hade även snällehovis ute i tisdags som analyserade fossingen.
Nu går Hex i hagen igen, dock inte med Boriz ännu för dom busar ju så mkt !

Nix, dags att sätta fart igen.....jag har massor att göra idag!!

//Bubbel - myser i solen



Inga kommentarer: