tisdag 16 oktober 2018

PLÖTSLIGT HÄNDER DET

 I helgen tog vi ledigt och det är inte alltför ofta det händer. 2 dagars planering och förberedande för att kunna lämna farmen så dom som tog hand om den hade så lätt som möjligt när vi var iväg. Det krävs lite logistik och tur att vädret var så bra så många hästar kunde gå ute ....men 18 hästar kräver bra stallhjälp hur eller hur!

I fredags eftermiddag när vi var klara åkte vi först till Jönköping och en kväll på ELMIA och lite häst...sånt kan man ju aldrig få för mkt av.

Bodde på hotell och på lördagen tog vi bussen till Stockholm för att åka på kryssning med Birka som var en julklapp .....har tagit ett tag att lyckas planera ihop att kunna åka iväg!






Gaaaaanska omodern hytt. Tjock TV är numera inte så vanligt och inget internet...men skönt att slippa omvärlden en stund faktiskt.


Härligt väder och inte illa med 18 grader varmt i mitten av oktober!
Gott smörgåsbord och legat i bubbelpool och latat mig....helt OK.



Uppeldade öar...

Hemma igen stod farmen kvar....rent och snyggt och presenter hade man fått .
Farmen skötte Emelie som var och jobbade här för många många år sen. Hon har nog inte varit här på en 8-9 år så många lappar fick hon om vilka som var vilka hästar och var dom skulle gå och äta....Dom hästar hon träffat innan var ju Bubbel, Hex och Råsa...resten fanns ju inte på hennes tid.

Vet inte hur många år sen det är jag var borta två nätter hemifrån . Det var gott men inte enkelt att få ihop. Nu får vi se hur länge det dröjer till nästa gång.

Man blir ju så trött av semester bara...eller iallafall av att åka buss. Nu skulle jag ju behöva två dagar att vila upp mig på ...haha

//Bubbel - saknat matt

Inga kommentarer: