lördag 12 januari 2019

RUSAR

Veckorna bara far iväg i ett rasande tempo men i förmiddags hade jag inte stallet iallafall men hela em har jag varit där !

Igår förmiddag hade en inackorderad häst kolik och jag blir minst lika orolig då som om det är min egen . Han blev iallafall hjälpt av veterinär och verkar idag som vanligt....oroligt iallafall. Usch

Igår var jag också hos specialist med mina onda armar, stickande och värkande fingar och han var väldigt bra ! Steg ett är att operera karpaltunneln på min höger hand och det måste ju ske innan fölningar och semin drar igång annars blir det katastrof. Jag ska också få gå på rehab för att förhoppningsvis kunna få lite mindre ont av mitt diskbråck i nacken då nerverna är i kläm och den 29/1 ska jag till specialist inkallad från Malmö med mitt spretande pekfinger. Nästa vecka ska jag till fysioterapin  med nacken....skönt att lite händer även om det fattas en diagnos på min otäcka yrsel.

Sadelmakaren har varit hos en inackorderad häst idag och jag lämnade lite pyttlingar till henne för lagning.

Jag är i krig med min dator som är helknäpp och inte får jag igång min padda heller....fy fasen vad jag hatar sånt där tekniskt skit när det inte funkar!!!!
Inget går att uppdatera, musplattan funkar inte, paddan är låst och hittar inte servern och jag är vansinnig!!!

Har fått slängvansinne igen. Denna månaden kör jag småsaker....herregud så mkt sånt sket man har i skrymslena. Bort med skiten.
Idag har jag rensat i badrummet. Igår tog jag kylskåpet

Nu är jag trött och uttråkad

//Bubbel - måste ha roligt för att orka ha tråkigt

Inga kommentarer: