måndag 22 juli 2019

IHOPSLÄPP

Detta är Diamonds Ennea LH e: Harlem D x Royal Diamond x Don Shufro.

Denna veckan har jag äntlign kunnat släppa ihop mina ston. 
Varit en annorlunda sommar med en fölunge som opererades och fått hålla sig lugn och en annan fick ett hornhinnesår och inte fått vara i solljus. 
Mamman och denna har fått vara lite sällskapsdam åt båda men nu äntligen får dom leka ihop!



Anizette LH till höger e: Suarez  x Luxus CML x Bernstein.
Båda stofölen ska sparas är min tanke även om jag fått några bud på Luddöra!!!

Råsa har varit uthyrd igen och kom hem i förrgår....nu ska hon jobba på hemmaplan denna veckan och sen åker hon åt ett annat håll några veckor igen!

Blodproven som togs på ettåringen visade inte på nån infektion. Han är alltså bara växttrött helt enkelt men nu har ju hans nojjiga mamma fått ett besked så vi vet det!!!
 Grabben tänker bli stor! 
Jag får väl helt enkelt ta in honom nån natt så han får sova lite extra.....när det minskar på ston dock. Det är nu knökfullt i stallen för det kommer fortarande nya ston.
Seminerar faktist tre helt nya i morgon.
Givetvis finns lite återbesökare också och jag har inte mindre än 9 ston som går kvar här i väntan på dräktighets koll....

Denna veckan har vi turister hos Ingas igen. Trevligt att folk hittar till denna lilla byn!

Själv gör jag inte så mkt annat och dagarna är kollar ston, seminerar, mockar, matar och byter hästar i hagarna!!! En och annan lektion mellan varven men jag får väl inte riktigt ihop det som mina elever skulle önska men tyvärr dygnet har inte mer än 24 h.

Ikväll är jag riktigt skittrött och jag har väldigt ont i min häststampade fot. Den har ingen rolig färg och är nog lite överansträngd....

//Bubbel - klumpfotsklampande


Inga kommentarer: