fredag 13 augusti 2021

NU ÄR DET ÖVER !!!




 I morse körde vi årets sista stokoll ....känns skönt att det är slut för i år men samtidigt alldeles tomt inombords ....vad ska jag hitta på nu varenda morgon/förmiddag ( som om det inte fanns annat att göra) 
Alltså blandade känslor. 

Att hålla på med semin är det roligaste men också det mest arbetsamma jag gör för det är ständig passning från april till augusti och jag är inte ledig en endaste dag....inte en endaste dag!

Nu börjar jag redan planera för nästa säsong....
Funderar på att bygga om här!!!!
Det är många fölston som ska få plats till våren då vi har mer än fullbokat med ston för fölning och ska det semineras lika många ston som i år ( 65) då behövs det platser!!!

Klurar på om man ska göra om i gamla stallet men egentligen generar det ju inte fler boxar men där är gammalt och ändå dags att byta ut och man behöver höja taket om där ska stå lite större hästar och det hade kunnat bli två rejäla fölboxar och två normalstora . Nu är där ju sex boxar av lite mindre format. Alternativet är ju att bygga nåt nytt men frågan är ju om det är värt det????

Mindre att göra på stofronten gör att jag har tid att åka iväg på fler ställen i höst och hålla träningar. Varannan torsdag är ledig  och onsdagar kan jag också åka. Även helger, främst lördagar i så fall. Hör av er om ni är intresserade!

Nästa vecka tänker jag vara ledig , förutom på måndag då det blir lektioner som vanligt och hovslagaren och spekulanter ska komma i övrigt vill jag INTE ha några måsten utan vi ska göra lite småturer och svarar jag i telefon eller på meddelanden så gör jag men jag har alltså semester....

I kväll har här varit ett förskräckligt oväder med åska rakt över huvudet och värsta skyfallet. Jag hatar åska!!!

I morgon seminerar jag det sista för i år och det gjorde att det inte blir nån fölvisning utan jag har strukit oss. Jag hinner inte och stona måste gå före!!!

Tack för alla fina presenter jag fått av er stoägare , jag blir så glad och tacksam och önskar såklart er allihop att ni ska få dräktiga hästar. Vi gör iallafall allt vi kan!!!

//Bubbel - vägrade utevistelse pga getingar i eftermiddag= heltokig!!!