onsdag 5 januari 2022

EN HÄST TACK

 Från vacker snö och rena hästar till värsta geggan på bara några dagar men nu har det frusit på lite igen och det ska visst komma lite snö.

Väljer hellre rena än skitiga hästar.

Folk har ridit lektion mellan jul och nyår och vi lullar väl på som vanligt. Folk är ju förstås lite krassliga och flera har Covid....det ogillar jag. Vi har varit snoriga men inte Covid men flera elever har....usch. Magsjuka verkar också vara "Poppis" usch ....det hade jag på nyårsafton!!!
Jaja ...vi lullar på !

Det finns ett par platser i grupp för den som vill rida. Mådagar 17.30 finns en plats , liksom tisdagar samma tid. Fredag 17.00 finns också en plats. 

Jag behöver fortfarande en lektionshäst men det är då helt omöjligt att hitta nåt till vettigt pris. Det är ju helt uteslutet att ge 150000:- för en lektionshäst och hästar runt 80 är det bara fel på och många får ju inte ens provridas....va f*n är det för skitsnack som handlare börjat med. Hur ska man kunna veta om det är nåt som funkar. Jag kan gärna chansa på en häst men då ska den kosta 15 - 20.000:- inte en förmögenhet. 

Jag har ju hästar det är inte det men det går ju inte ha ha unghästarna i verksamheten ( ännu) och stona ska ju föla i vår och ska ställas av så det kommer bli kris....

Jag kan tänka mig att låna under en period också men det måste ju vara nåt användbart!

//Bubbel - halvpensionär