torsdag 8 mars 2018

GE MIG EN VANLIG DAG

Herregud vilken dag det blev idag..
Kan det inte bara vara en vanlig dag ????

På förmiddagen gick Boriz ett litet lätt pass för att checka av efter gårdagens behandling och han verkade väldigt avspänd och fin. Roligt!


I eftermiddag skulle EON stänga av strömmen några timmar här så jag tänkte förbereda en kanna kaffe att ha i beredskap.

Passade då på att luncha hästarna lite och då märkte jag att Hexagon inte verkade pigg...han ville inte äta och stod och skrapade lite. 
Jag fick nästan panik....
Gått med honom i ridhuset i ungefär tre timmar med koliksymptom.
Jag sa senast igår att Hexagon han är aldrig sjuk och kolik det har han aldrig haft i hela sitt liv....jag borde väl hålla käften...klart han också blir sjuk då!!!
Varit så orolig för honom men han piggade på sig . Otäckt när den stora hästen på 1.78 dimper i backen , usch usch usch.

Ångest nummer två....hämtning av unghäst i eftermiddag. Mått så dåligt över att ha honom liggande under en pressenning i två dagar!

Inte klokt att det ska kosta 3700:- att bli av med en hästkropp under 250 kg och inte är vi hästfolk betrodda heller för betalning ska ske kontant! 
Dock är han som hämtar mkt sympatisk och tyckte som jag att det är oförskämt att det ska kosta 1800:- att hämta en ko medans vi hästägare ska betala så fruktansvärt mkt mer för samma tjänst!

Torftigt med hästar att använda på kvällens vuxenlektion men vad i hela friden ska man göra!
Jag är så tacksam över att jag har så flexibla elever när jag behöver ändra och krabba.
Affe har gått en privatlektion innan idag ....tur man har Affe!

Snällaste Ann-Sofie tog ponnybarnen i kväll för jag bara orkade inte efter denna dagen men ville inte heller ställa in. Jag är otroligt tacksam över att hon ville hjälpa till.

Min finaste 💎🌹

Som om det inte räckte med allt elände med djuren så är traktorn paj i kväll.
Lite mer komplicerat att köra ut hösilagebalar men eftersom jag och Päran är så superstarka har vi kultat in en bal med handkraft genom en snövall och in i hagen.....power ....💪💪💪

Nej nej, kom just på att jag glömt ge Bubbelmannen hans medicin idag....nu orkar jag bara inte gå ut mer i kväll. Får skriva på min hand så kommer jag kanske ihåg det i morgon bitti....
Jag är helt desorienterad i huvet.
Har haft en massa människor som ringt och vill boka in sig på ridning och jag är helt snurrig så jag minns inte vilka eller när dom ska rida.
Snälla om nån av er ser detta på påminn mig!!!
Måste skärpa till mig!!!


//Bubbel -bortglömd



Inga kommentarer: