torsdag 23 april 2009

DAMMIGT GRUS & SUPER BUS!!

Stimmig dag , nästan värre an vanligt tror jag, känns liksom inte som om matte hunnit i fatt sig själv på hela dagen. Hon hade hovis på förmiddagen och i dag fick han bla sko fluffe Ramona. Sa att han var i extra stort behov av en semester efter det. Vadå , hon hänger väl bara lite lätt med sin lilla kropp...

Efter hovis och mockning - privat lektion.

Sen skyndade hon sig till Braås, köpte hur mkt salt som helst och saltade både ridhus och ridbana...men vad fasen , det är ju så torrt ute att skiten smälter ju inte ens...fram med vattenslangen och försöka göra det bästa av situationen. Hoppas ni som ridit idag någorlunda överlevt dammet och inte tuggar för mkt grus och att ni lyckats snyta ut eländet ur näsan när ni kom hem.
Ridgrupp 18.00, Tova, Nadja, Mia, Cina & Solveig
(När man skrittar går det att se vad ni gör i alla fall...)
19.00 gruppen fick inte vara med på bild för då var det superddammigt - antagligen för att ni red så fort, haha,

Nästan lika trist dag för mig i dag...longering i värsta tempot på ridbanan en stund innan kvälls lektionerna började...fast i dag fanns det ju en vattenslang på ridbanan att låtsas bli rädd för. Sara sa att jag är ju inte direkt rädd för att bli rädd, och det stämmer perfekt! Barre fick samma "behandling".

Bosse visade i dag prov på.... jovisst jag är ett sto....matte hatade henne för det fanns mer bakåt än framåt knapp och höger varv är ett löjligt varv! Känna INGEN press , det är nu 8 dagar till 3 -årstest.

I dag fick matte lite kort på min systerson Schubori LH som är e: Akribori och bror till Belthia, Figornio, Boscotti och Sixxtus bla.
Han är en gigantiskt kille på 1.78 och bara 4 år. Han är jätte lik sina syskon! Tack Angelica för att vi får visa bild på honom här!!!!
//Bubbeligrus superbus

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jojo lite damm i näsan blev det allt!!

Anonym sa...

Bubbel,
Hälsa matte att hon är anmäl till Modern Horse - träffen i Lenhovda vid halv åtta på tisdag. Där finns det säkert massor som skulle sitta fint på herrn! Kram "Sponsorn"
Hälsa Rosa från Ebba ;)

Anonym sa...

ohhhhhhhhhhhh matte vill väldigt gärna gå och klämma på lite häst prylar!
Antar att det är "sponsorn" som håller i plånboken för allt JAG vill ha...hihihihi

Råsapåsa hälsar att hon längtar efter en liten ridtur med Ebba:)