onsdag 1 april 2009

DET ÄR VÅR!!!

En härlig dag!!!
I morse var det lite släktträff över gränserna i hagarna...Det går åt en stor( Hexagon) på två små ( Sixxtus & Figornio)

Fortfarande mkt geggigt i alla våra hagar men det känns i luften (och benen) är våren är på G ...åsså säger matte att det luktar så gott!

Matte har som vanligt hunnit massor - men inte allt och det är tur att Mia finns...för hon fick rycka in och hålla en lektion när matte fick hjälp av "Rolfsson" - Länsstyrelsen proffs :) att fixa ihop EU-stöden , han dök ju upp precis när hon skulle ha lektion...skönt att hon fixat det och inte behövde få ett "psykbryt" i dag också!!!

På fm var vår gullehovis här igen och fixade tassarna på Nina, Råsa & Herkules.

Sen for matte till Boestad och sina ridleds kompisar och dom hade ett lååångt möte . Pratade visst om alla kommande gäster, marknadsföring, utveckling och förbättringar dom ska göra...japp dom är på G. Redan i påskhelgen har dom nya gäster!

Blev en extremt snabb tur till Lenhovda och hämta hästmedicin för nu var "Barres" medicin ÄNTLIGEN där den skulle vara...gick att lura i honom den , annars är han en MKT kräsen kille och äter inte några skumma grejer!

Väl hemma igen jobbade matte med mig, först kliade hon mig så där extremt gott med skrapan så det blev en heltäcknings matta på stallgolvet. Jag älskar när hon gossar så!!
Fick bli longerad i ridhuset för hon skulle på kort stund hinna med att busa av Herkules lite innan lektion och så skulle hon spring träna med "Bosse" och släppa henne för lite galopp träning!
Första lektionen i kväll var med dom härliga Växjö Girlsen, Ing-Mari, Monica och Melle.
Det är alltid så härlig stämning i stallet när dom är här ,tror att husse också tycker det för han är ALLTID i stallet när dom kommer och ibland rider han med på deras lektion med sin häst
( den där fluffiga ni vet)
Glada girls, nöjda med dagens ridning:)
Melle & Herkules
Monica & Sixxtus
Ing-Mari & Nina
//bubbelibång

2 kommentarer:

Angelica sa...

Jag ser helt klart en viss likhet mellan Figornio, Sixxtus och Schubori ;-)

Anonym sa...

Hej Angelica!
Kul att du kollat lite här!!
Klart man ser att dom är syskon!
Bara lite mindre än din fina 7:a, fast jag fick ju Hexagon (morbror) som blev 1.80. haha
Går det bra för er???
//Tina