torsdag 2 april 2009

FÅR MAN TA 5 MINUTER...???

Såg att matte latade sig på trappan vid lunchtid ...men det är helt OK!
Annars har hon haft fullt upp som vanligt , på em drabbades hon av total minnesförlust när hon inte kunde komma ihåg var hon lagt Barres Medicin...tror hon är helt tokig ibland , den låg i kylskåpet där hon lagt den, suck.

Stackars Linda och Scandix som skulle hårdtrimmas fick klara sig själva medans hon irrade runt....men sen fick dom till trimningen på privat lektionen riktigt bra. Luktade svett om dom...haha. Hoppas dom vågar åka ut på lite tävlingar nu i vår. Scandix och jag har förresten samma pappa (Bernstein) undrar om det är därför vi är så där skööööööönt knasiga :)

Matte hade kameran i högsta hugg på några lektioner och jovisst fastnade några elever på bild....

Här är Mari & Herkules, men vad i hela friden gör människan...antagligen nåt omständigt projekt???

Sen har vi Solveig som ser så lycklig ut på Nina...måste vara för den gruppen red ute på ridbanan i dag!

Sist har vi veckans galnaste gäng...tro inte att det var helt lätt att få dom att stå så här snyggt och prydligt för i det här gänget brukar det gå vilt till....jag gillar att få vara med på den lektionen för där är det fart vill jag lova....ekipagen är:
Marie & Herkules
Katrin & Sixxtus
Åsa & Hexagon
Pia & Laigue´glia

Nä nu ska jag käka upp min mkt mumsiga kvällsmat som det tog på tok få lång tid för matte att få fram...man blir ju en aning upprörd.
/Bubbelgummet

3 kommentarer:

Linda sa...

Haha, skönt knasiga eller allmänt jobbiga?! ;) Scan var grymt svettig,m tom i öronen!?!?! Hm, får skylla på vinterpälsen och 10 plusgrader! :) Vi höres! Tjing!

Anonym sa...

Svett i örat är helt OK resultat:)
Valuta för pengarna!!!
Tjing

Anonym sa...

Onekligen snygg bild!
Man måste ju stretcha lite innan passet... eller?!? Ha en nice kväll! // Mari