lördag 4 april 2009

HEJA BOSSE , mina takter!

I morse var det kaos i mitt liv.

JAG fick gå ut FÖRST av alla hästar - VARFÖR...fattar ni hur otäckt det är att inte kunna se sina kompisar???

Husse , matte och Sara hade fått för sig att dom skulle träna med Bosse i ridhuset innan det stallgänget fick gå ut...snacka om oro.

Ramona fick gå ut till mig efter en stund för husse var vansinnig( på mig som dundrade runt i hagen) Ramona fick damp och galopperade som den värstaste fullblodshästen ...så vi flög runt ihop...Rätt kul tycker jag.

Stackars Nuddi som snart ska ha föl skrek som en stucken gris och blev hel stressad, små ungarna - Madisson och Belthia bockade i boxen & rullade med ögonen.... och Bosse....
Ja kolla här som hon blev i ridhuset....hon är ju nästan som jag...matte som alltid säger att hon är super cool...men inte i dag . Man får inte ändra vår morgon rutiner, vi klarar inte det!!!

BOSSE in action!!!

Blev ju inte mkt ridet på henne i dag!!!
Nya tag i morgon!

Matte hade sen några lektioner & åkte med Sixxtus till Lenhovda, han får sova bort i natt för han ska tävla hoppning i morgon. Även Nina har åkt och tävla hoppning. Känns lite tomt i stallet i natt. Husse tycker det är helt OK för då har han mindre att mocka i morgon för matte åker tidigt tidigt till Ljungby och dömer dressyr. LA:4

Nä nu hinner matte inte blogga mer i kväll för hon är själv hemma och ska plantera lite blommor som hon köpt...tänker äta upp dom när hon inte ser:)

//Bubbe-lubben

3 kommentarer:

Anonym sa...

Haha att Bosse kan busa så, måste ligga i generna!!!
//Marie

Caroline sa...

Vilken bra blogg =)
Superbra matte du har som skriver så bra.

Anonym sa...

Verkar ha varit en livad dag i Lilla Heda! kul att ni håller er sysselsatta...