lördag 9 maj 2009

MENTAL TRÄNING INFÖR TÄVLING!

I dag har matte gjort mig lite fin efter jag jobbat i ridhuset....hon tror inte att jag fattar men JAG ska och tävla i morgon ( Kan ju inte vara nån större tävling för hon har minsann INTE flätat mig men ändå...kulkul)

Vi har haft besök av en tjej från Flen som ska vara här i sommar och hjälpa matte och mig med ridläger, seminston och annat pyssel och knåp. Hon verkade jätte trevlig och tyckte att jag hade en fin färg...sånt gillar jag!!!

RM har ridit lektion på Baroco i dag och det var roligt för honom att han får prova på lektions jobbet igen...hoppas hoppas han ska funka!!!?!?!?!?!?!?!?

Fjuffisen har varit i ridhuset och Linda med moder var och såg på när han busade runt...


Måste lägga nån bild på underverket också... och hans fina fina mamma 19 år och så fräsch!

Nu ska jag bara träna på dressyr programmen, var det bock bock , full fart , spänd och ÖT som gäller?? Bubbel

1 kommentar:

Anonym sa...

Du Bubbel, om Fjuffis är lik dig så kanke han ska heta Napalm! Ibland kan man ju tro att det brinner i ändan på dig när du busar....
Stackars Fjuffis! Vad han än döps till och hur stor och ståtlig han än blir så lära han heta Fjuffis resten av sitt liv...
Grabben, var glad för ditt namn och sköt dig nu så matte kan få bli lite glad och nöjd imorgon! Jag tar med några godbitar som du får efteråt om du skött dig!
// Bubbelbloggfantasten