fredag 15 maj 2009

SLITUS SLÄPUS

...Känner mig som vanlig...alltså lagom knasig. I dag har jag orkat banka på dörren , dra ett mini race i hagen och det kändes gött i min kropp!!!

Varit en veterinär dag...någa ston som skulle kollas, bla Bosse som visade sig ha 3 ägg på gång. Kändes ju lite överambitiöst...men hon får kollas på måndag igen.

Vetto fick kolla Gullan som varit halt i 2 veckor nu efter att ha klivit av sig en sko ute på ridleden...matte tyckte hon såg konstigare ut nu dom sista dagarna och hon var ju halt på BÅDA fram...så typiskt. Hos oss är det numera lektions häst brist - fick inkalla Snälla Amelia som får gå en tripp på ridleden i morgon ....tack snälla Susanne!!!!

Barocos konstiga sätt var på tapeten igen och nu är matte nära att ge upp...hon hade med honom på lektion i går och det gick ju sådär...ryttare med ngt ont i sina händer...eller??
Det är nåt som är fel med honom men VAD?????? Finns det någon som kan tala med hästar är ni hjärtligt välkomna....för han är skum den killen!

Vetto fick även avliva en av dom söta kisse babbyzzzarna som hade "tappat sin tå"
Fast matte hade velat behandla den....men det gjorde man inte sa vetto...skulle inte gå nåt bra ...snörvel och lip.

Fixat mat till ridledsgäster så dom skulle bli mätta...

Haft 2 lektioner. På den sista verkade det dock mest vara kaffe rep och glassparty . MUMS och tack Hedda!!!!!

Fjuffis har varit hos hovslagaren för första gången i sitt liv. Han var såååååååååååååååå duktig!

Matte har trimmat på Hexagon och Sixxtus, båda var pigga och glada och väldigt svåra att sitta på i dag...haha. Då trodde Pia K att hon skulle få Hex till ett bra pris...nono. Tror hon är lite kär i den killen!!!!

Matte har dessutom ont i sina armar och axlar för hon har ryckt ca 40 kg hår från Hexmex frissyr och han är ju lite hög och otymplig att göra sånt på - TROTS PALL!!!

Jovvist matte har varit i Kubbaviken med hö till hästarna inför morgondagens utflykt dit och så städade hon lite där...fasen vad folk ska skräpa ner jämt...tråkigt.

//Bubbel strax på banan igen :)

4 kommentarer:

sebastianmirasmilla sa...

Men hallå, ska men redan besöka hovis??? Blir lite orolig nu. .. men lyfter hovar gör vi iallafall....

Anonym sa...

...Man vill ju att dom ska bli så korrekta i sina ben som möjligt och dom första 3 veckorna kan man justera mest serru...
Min fjuffis var lite x-bent på ena fram men nu är han finfin !!!!

Anonym sa...

Hum... har inte den där Baroco haft Erlichias? DET kan spöka och ge de märkligaste biverkningarna.
Min Erlichias häst tex blir jättearg när hovslagarn bankar på skorna på städet. Så fort han slutar... är han glad igen. Tål liksom inte det höga ljudet!!?!

Vad gör han... lite mer exakt?

Natalja//
http://latin.bloggagratis.se/

Isabel sa...

Hör av dig till min syster Jeanette. Hon kan hjälpa dig med kommunikation och healing. Hon har tel 073 05222 09. Mail maya.08@live.se Mvh Isabel