måndag 20 september 2010

FÖRVIRRNINGEN TILLTAR

Ännu en dag lagd till handlingarna. I dag har man blivit blöt...varför ska det regna så jäkla mkt hela tiden...det är ju urkligt!

Råsa, Herkan, Qurre & Mums fick byta hage, ett par dagar till sen åker dom väl in. Fast det verkar inte gå nån nöd på dom.

Skottat skit på fm - usch att den perioden är igång igen- inte inspirerande alls. Fast mammor och babbyzar verkade tycka det var mysigt att få snoooza inne i natt i alla fall!!!

Full dag som vanligt. Efter eget jobb hemma 6 timmar i Lenhovda. Mest dressyr denna dag - en grupp hoppar (varje gång) avramling där JAVISST , en liten brokig drog ner skallen..
Tänkte först att hästarna på ridskolan skulle bott inne i natt , men näääääe dom åkte ut ...härdas - jajjamen!!!

I helgen blir det att döma båda dagarna, HÖGSBY, tänkte förstås ta med och lufta en häst oxå. Hade anmält Sixxtus men bytte i dag till Hexagon.
Matte är jävligt förvirrad ( som vanligt) dubbelbokad, hon skulle ju döma i Lenhovda också, men där klarar dom nog sig med EN domare , så ta inte in fler ekipage nu för då krisar det....inte så lätt att fixa en domare till på 4 dagar....
Tror min matte måste ta och lugna ner sig lite - det går utför....suck . Förvirrad - jovisst.
Det hjälper inte att hon skriver upp saker - hon rör till det ändå :(

Nähäpp sängen ropar :)
Bara några timmar tills det är dags att slita igen.

Förresten matte har fått tid att röntga & undersöka händerna nästa torsdag - ska bli skönt att få veta hur dom mår....känns ju sådär i dom just nu :(
Vill inte ha det så här !!!!!!!!

SÅ NI SOM RIDER ....INGA LEKTIONER TOR 30/9 ..men ni får gärna omboka till annan dag.
Onsdagen fungerar 19.00 och nån plats 18.00

tjolahopp gullisar
//Bubbel - BOR INNE ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Snälla Tina, var rädd om dig. Ta det lugnt!!!!
//Kram