söndag 9 februari 2014

LITE AV VARJE

Igår var det en vanlig stalldag och på kvällen var vi i Parken och dansade till Sannex ( jätterolig kväll)
Idag är det dags för årets första domaruppdrag som är hos Theleborgs RF där jag i eftermiddag ska döma en klubbdressyr. En mjukstart på säsongen!

Vi har släppt ihop alla dräktiga ston ( Lycka, Nina, Lilla mamman och Fyran) Lite rörigt ännu och dom låter inte fyran komma in i gruppen.....Lycka verkar dessutom inte vilja gå in idag när hennes medryttare ska rida....haha. O här sitter jag och dricker kaffe!!!

Vill någon bli medryttare så finns Tian tillgänglig. En okomplicerad enkel häst av lite mindre modell. Är du sugen på att tävla går det utmärkt. Tian var utlånad ett tag och nu sista tiden har hon varit med på lite lektioner här hemma och hon är mjuk, smidig men vill ha en seriös ryttare som ridit några år och kan hantera "unghäst"

Det finns platser för dig som vill rida lektioner både i grupp, två ihop eller privat. Hör av dig så fixar vi en tid. Jag har tid för fler privat elever på eftermiddagar med eller utan egen häst.

Tycker du det är geggigt och allmänt trist att rida utomhus - lös ett ridhuskort. Här kan du lösa per månad/halvår /helår och det finns gott om möjligheter att rida i ridhuset!!!

Ridhuset går att boka för träningar av diverse slag. Häst, hund mm mm.

//Bubbel - fixar allt