lördag 12 april 2014

RETFULLT MEN ÄNDÅ LOVANDE

 
I dag blev den den nesligaste placeringen man kan få...första utanför placering för Nadde och Nian. Dom låg på en 4:e plats till sista ekipaget som gick förbi med nån poäng. Typiskt. Det positiva är dock att det var en fin ritt rakt igenom. Inga missar direkt och ett gott flyt. Kanske ngt låg. Men det kändes som om dom fått nån form av genombrott i alla fall. I LA klassen var Nian super taggad och då hade ryttaren lite svårt att hantera det....OCH så fick hon- 2 för hon tog för lång tid på sig från visselpipa till uppridning och därefter en felridning och en 0:a för ryggning....det drar ju ner massor. Tyckte dock att dom fick väldigt bra kommentarer idag - dom speglade ritterna och i positiv anda trots missarna!!
 
Stallkompis Sacke var också i Sävsjö och gick LC:1 och även dom hamnade första utanför plac!!!
 
Åsna????
 
Vi säger Stort GRATTIS till mina uppfödningar Weltfhyr LH e: Weltman som vunnit en Regional LA:3 i dag och Sixxtus LH e: Cortus som tog en 2:a plac i MSV C:2  på samma tävling.
 
Letar du lovande unghästar så finns här flera riktigt fina ur samma möderne!!!


Ursäkta mig men hur tjock börjar detta sto bli???? Nästan så vi tror att det gömmer sig en fölis där inne , hon har lagt på ruskigt mkt sista veckan. Tian är ju den hästen vi inte kom fram till om hon var dräktig eller inte i höstas då vetto inte hade så lätt att undersöka med "fel" arm....
 
Jösses vad jag är trött i kväll. Bara att ladda om inför en tur till Sävsjö i morgon igen för att döma 40 ponnyer. Kul med massor av starter i alla fall!!
 
//Bubbel - latat sig hemma

Inga kommentarer: