torsdag 31 juli 2014

MAN BLIR KNÄPP

Idag har jag seminerat Fyran med Luxus CML igen.. Inte piggar simmare denna gång heller, men dom låg i alla fall på 20% men det är ju på tok för dåligt. Det ska mkt till om jag ska få henne dräktig på dom trots mina magic fingers! Fans jävla skit, jag vill ju inte stå med ett tomt sto över vintern.
Jaja, man får hålla tummarna så hårt det bara går.

I morgon ska jag seminera Råsa också...och kommer vetto på morgonen. Det ska nämligen dräktighetskollas lite också :)

Sen ska jag åka på marknad i Virserum en stund mitt på dagen. Har fått "ledigt" några timmar. Päran får tanka Nitro. Vi får roa oss i omgångar  - han ska iväg på söndag. Man får lappsjuka av att vara hemma hela tiden!!

Har bokat hotell i Köpenhamn till måndag - tisdag då vi är utvisade från farmen av Mia...haha. Vi får väl hoppas att vi kommer iväg på lite ledighet , välbehövligt.

Vill till Ullared också!!!

Det traskas och besöks mest hela tiden här på farmen....jösses vad folk här är varje dag . Synd man inte kan ta betalt av alla besökare, då hade jag blivit rik - jävligt rik!

Trillar iväg lite saker på loppisen också....slutar aldrig förvånas över att allt går att sälja. Senaste dagarna har det sålts lampor av olika slag, några halsband jag tröttnat på, ljuslyktor, några kaffekoppar, ett gammalt ok, några böcker, mjölkkruka, blomkrukor och lite annat...turister dom kan

En kattunge flyttade igår ,4 kvar men dom behöver ju bo här ett tag till men sen kan ni få shoppa en Smalis, Boris, Morgan eller Ola-Conny.

Fick hemleverans på mjölkersättning i går. Tack Marie som såg till att det blev fixat från Tingsryd. Skönt att slippa åka till stan själv.

Lekt med betong en stund idag , det är terapi arbete för min själ. Funkar inte att lägga in bilder här på bloggen just nu men jag får väl fota resultatet senare!!!

L tog med Nawwis på en galopp på järnvägen fram och tillbaka i kväll, hade gått utmärkt sa hon trots att dom mött cyklister. Han är en cool kille. På söndag ska vi hoppa honom.

I helgen är jag hemma om nån är ridsugen då :) jag har några inbokade elever men eftersom jag ändå jobbar kan jag ta några till !!!

Bytt hage på Boriz och Bennie...den ena är apstor nu och det andra apdryg. Sickna killar?


Är övertrött , borde sova men det känns bara så jobbigt när det ändå blir sån kort stund på natten. Det stressar mitt sinne...

//Bubbel - med fastkilad sten i skon som fick bändas loss med våld

Inga kommentarer: