torsdag 3 juli 2014

TÄVLING OCH TRÄNING - FULL RULLE

På dagen igår var det hemma jobb med sedvanlig stokoll , mockning mm och på em for jag till Långasjö för att döma kvällsdressyr LB:3och LA:3 trevligt men lite dålig sikt i domarbåset vilketmedförde att man fick hänga till höger framme i rutan och efter fem timmar sittande så kände man sig rätt mör... I övrigt en mkt trevlig tävling att döma. Dock högre kvalité i LB än LA.

I morse startade jag dagen med att seminera 4 ston med allt vad det innebär och därefter mocka stallet. Klockan ett for vi mot Huseby och årets dressyrkonvent där Nadde och Nian är med och tränar i två dagar. Trevligt att träffa alla goa människor , fika och prata skit o umgås . Kändes som om man var ledig en stund där. Tyvärr kunde jag inte stanna kvar i kväll när det var nåt seminarie och grillning för jag har ju en drös hästar att ta hand om här hemma och likaså i morgon bitti när det är ny stokoll av ett gäng ston och vi har några som ska sköljas och en sys om hon är klar...

Ska försöka hinna ner till Huseby och kolla när Nian ska träna program vid kvart över ett men det är nog så det skriker.
Inatt ska ha bo borta för första gången . Han var supertrött när jag åkte och orkade inte ens äta...stackars pluttisen.
 
Träningen i Huseby hålls av Mollis Persson . Kändes mkt basic och forma hästen - få den rund och avspänd. Inte överrida utan få den självbärig. Trodde dock att träningen skulle handla lite mer om just program eftersom som ska rida det i morgon. Dock bra att ta in lite från olika tränare....:)
 
//Bubbel - tycker han borde fått bocka runt på Huseby, speciellt vid slottet - på gräsmattan

Inga kommentarer: