onsdag 26 november 2014

ETT PAR REFLEXER

Ibland blir jag bara så trött.
Sålde ett par reflexbenskydd på tradera som var använda en gång.
Priset köparen fick dom för var inte dyrt. Skydden var som nya förutom nån liten fläck som nästan gick att tvätta bort, vilket jag gjorde innan jag skickade dom.

Efter personen fått skydden har hon inte gjort annat än krånglat och säger att dom är trasiga .Vilket dom INTE var när dom åkte härifrån det är jag helt säker på. Har kollat på fotona jag tog när dom skulle säljas och nä dom är verkligen inte trasiga....så har nåt hänt har det hänt hos posten.

Orkade inte med människans tjabb och bestämde mig för att betala tillbaka pengarna och frakten åt ena hållet och tyckte jag var schysst....

Sen har jag inte sett röken av några benskydd i postlådan.
Skickade ett mejl igår och undrade var dom tagit vägen eftersom hon kan ju ändå inte använda så trasiga skydd som hon påstår att dom är ....
Då ansåg människan att hon kunde behålla dom och tänkte såklart inte skicka tillbaka dom o betala frakt. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

Hur jävla dumma i huvet får folk vara egentligen. Anser att hon är riktigt riktigt oseriös och förmodar att hon använder skydden för fullt.

Fasen vad jag blir irriterad på folk
Det rör sig inte om många kronor men just principen!!!
I efterhand undrar jag om inte personen kör detta när hon handlar grejjer och går det så går det...i detta fall gör det tydligen det.
Känns ju lite meningslöst att gå vidare med en summa som är  runt 100:-

Det tar på min energi att bli irriterad.

Första gången i mitt liv det varit nåt krabb med Tradera försäljning men nån gång ska väl vara den första. Jag har ju trots allt sålt rätt mkt ur gömmorna :)

//Bubbel - ogillar oseriösa

Inga kommentarer: