lördag 10 januari 2015

I VÄNTAN PÅ EGON

Idag har hela dagen gått i förberedandets tecken.
Mockat och förberett boxar för inatt bor ALLA hästar inomhus dvs stallet är överfullt. Råsa har fått en specialarbox och Göta huserar på stallgången. Torrt och gott för alla hästisar i alla fall. Vatten är påfyllt i alla baljor och hinkar som gått att uppbringa så vi klarar morgondagen OM det blir strömlöst.
Skottat snö , som sen övergick i regn och idag har jag fått byta skor 3 ggr och vantar och jackor har det också gått åt.....skitväder de luxe!
 
Släppte Tian i mammagruppen idag och det gick bra , inte mkt bråk alls men efter nån timme såg vi att Fyran gått och lagt sig....fans skit ....inte in i en sån period igen. Hon som varit ok så länge nu. Tog in henne ....genomsvett men inte kolik för magen funkade, däremot hade hon fått en bamsesten i foten och ville knappt stå på den . Lyckades slå bort den och sen verkade hon som vanligt. Hoppas det inte var värre men det märker vi ju!!!! Nu är det bara Bosse kvar som ska in i flocken och det bävar jag ju lite för...hon är ju en buse :)
 
 
 
Skottat uppe på spånkärran !

Morgon i hagen


Trampad ko stig mellan stallen!
Gårdens värsta skitgris bor här....Lyckas box!

Sparris har flyttat in. Hon har hittat en hylla i badrummet där hon tillbringat två dagar. Såg en mus i badrummet och då får hon jobba där för sånna äcklisar vill jag inte ha runt fötterna när jag sitter på toa !!! När hon väl flyttat in ville hon inte flytta ut :)
 
Nu är kaffe fyllt i termos , vatten står i hinkar i köket....Egon come on, vi är rustade!!!
 
Sopis han sover ( och fiser sig i form) vedervärdig hund!!
 
//Bubbel - har Bennie som boxgranne inatt

Inga kommentarer: