onsdag 29 april 2015

SOMMARTRÄNINGS KLURANDE

Redan onsdag.

Beställde en semindos till åt samma sto i morse. Gick bra att seminera henne igår. Men treåringar kan ju vara lite kluriga. Dom har ju inte nån rutin i seminspiltan precis och denna dam gillar inte att man är i ändan och rotar ...

B är inriden och klar för hemgång. Vi tänkte att han ska få skutta några hinder också innan han åker.
V har blivit av med mamma igår ( hon har flyttat hem till sig igen). Verkligen nödvändigt om man överhuvudtaget ska kunna jobba med honom. I går gick det nog åt ca 10 försök innan det ens gick att få på honom en gjord. Svårt med hästar som triggar upp sig och inte har respekt. Jag gillar inte när dom försöker klampa och kasta sig rakt över en men stackarn måste ju tycka att livet är bra konstigt när man plötsligt ska jobba , inte bara äta och fisa...
På söndag är planen att det kommer ett nytt litet inridnings projekt till Nadja. En Islandshäst. Nu har hon snart gått igenom alla raser :)

Boriz har flyttat ihop med juniorerna (ettåringarna) där får han ju fri tillgång till hösilage och även lite bus. Han är ju så snäll så dom små blir ju inte rädd för honom utan dom har roligt ihop!

Klurar på ett träningsläger i sommar för vuxna med övernatting. Med eller utan egen häst.
1 ridpass dag ett och två stycken dag två. På kvällen grillar vi och äter och dricker gott, kanske ett dopp i Skärsjön. Dag två ingår frukost och lunch. Man bor i fyrbädds stugor och max 8 deltagare. Lånehäst antalet är begränsat till 5 st av mina!
Kostnad: 1600:-
Vill du vara med och när ska vi ha det :)

Haft ett lektions pass idag och det väntar fler privatelever innan dagen är slut!

Nu lite kaffepaus till mig, därefter får jag väl mocka klart det sista!

På lördag är jag inbokad att döma i Åseda men tror inte det blir nåt för mig...är ju inte många starter där så det räcker ju med en domare för dom. Tänker i alla fall skuggdöma den  MSV:a klassen även om det bara verkar vara 7 starter. Det är ju rent hopplöst att hitta några MSV där det är många starter. Jaja, några är bättre än inga!!

//Bubbel - jobbat sitt pass redan idag





Inga kommentarer: