onsdag 16 september 2015

SÅ VAR DOM "BARA" SJUTTON

Idag har Diamonds Fourever LH *2014 e: Carlton Hill - Royal Diamond som såldes för nån vecka sedan påbörjat sin resa mot sitt nya hem utanför Sundsvall. Hon var jätte duktig och gick rakt på lastbilen och nu får vi hoppas att resan går bra och att hon får det fint hos nya ägaren som bla också föder upp dressyr hästar !

Letar du unghäst finns här några fler till salu, bla en helbror född i år och ett stoföl e: Ellliot VDL som passar både hoppning och dressyr. Några av dom äldre hästarna är också till salu ....till rätt pris!!!

Segt att behöva mocka så mkt idag men det är väl bara att gilla läget - hösten är här!
Summerar 2015 med att inte EN ENDASTE NATT har stallet varit tomt. Bedrövlig sommar.
Det som är bra förstås är att här varit seminston uppstallade, några in/tillridningar förutom mina egna mammor och barn som inte bott ute nattetid vilket ju i bedrövelsen ger inkomster :)
Förra året var i alla fall stallen tomma och jag slapp mocka från 15/8  till sista september för då var vädret mkt bättre!
Hade behövt lite återhämtning och slippa mockning. Man känner sig aldrig ledig när man har det passet varje dag...meeeeen, själv göra , själv ha!!!

Boriz och Nitro har bytt bete....gräset växer ännu. Dom har ytterligare en liten gräsplätt i grannbyn att avverka innan dom beger sig hemåt. Nadde längtar ju efter att få rida "sin" häst nu säger hon!

Gillar "min" lille hingst jag har här. Idag har vi promenixat lite och käkat gräs.

Mosat min arm igen...såklart samma arm. En konstig kant i min armbåge blev det....suck.
Lilla mamman blev rädd för vit katt som kom farande på stallgången och tog ett skutt rakt över mig som for in i väggen. Knaster drog iväg i gången och har invigt en box i nya stallet...snurriga småkillar!

Staketbygge fortskrider men inte så snabbt- tar lite mellan varven!

//Bubbel - livrädd att bli ivägskickad med lastbil

Inga kommentarer: