tisdag 2 februari 2016

FJÄSK OCH TRÄSK

Huj vilken blåst det var inatt. Här gick strömmen och det blev faktiskt lite kallt. Gick inte att släppa ut hästarna lika tidigt som vanligt så dom fick lite "sovmorgon" Det är lite besvärligt i pannlampans sken att morgonfodra och släppa ut på ett säkert sätt när allt är becksvart!
Vi fick tillbaka strömmen på förmiddagen men det behövs som sagt inte många timmar för man ska känna sig lite handikappad! Nu har jag för säkerhets skull fyllt lite baljor och hinkar om strömmen går igen. Det blåser ju fortfarande rätt bra! Avskyr all gegga....drunknar nästan!

Har släppt ihop alla i lösdriften och dom två siamesiska tvillingarna är ju nöjda och glada och kunde äntligen sova tätt ihop. Knastanter. Den nya flickan håller sig lite på sin kant men det är lugnt och det är viktigast. Hästar är inte mkt för förändringar, allt ska vara som vanligt! 
....Dock blåser det så dant så dom törs inte gå bort i skogen idag utan står och häckar uppe i paddocken så ikväll har jag fått mata dom där....
Nya hästen har fått komma in i stallet inatt för det är ju så ruggigt väder och hon är ju inte van så jag fjäskar lite för henne så här i början!
Nya inackorderingshästen som heter Prada Hästak och är e: Cuper

I övrigt händer det inte så mkt spännande...det vanliga bara!

Göta jobbar hon också , på sitt vis

Kom ett julkort i dag, posten är ju underbart snabb....tack  förresten SölveInga kommentarer: