lördag 26 mars 2016

INGET BLIR SOM MAN TÄNKT SIG

Hur kunde jag tro att det skulle bli en ledig dag idag....hur tänkte jag då???
Jobbade 8 - 14
Givetvis åkte vi på en staketlagning och lite omplacering av hästar. Naddes och min nya sprang igenom en tråd idag , antar att hon inte tyckte lösdriften var tillräckligt stor eller ville hon hellre gå med Nitro och Nawell. Kan vara så att hon ville träffa Nitro eftersom hon brunstar som bara den. Bra att veta att hon brunstar nu då hoppas vi att vi tajmar det till seminstationen öppnar i april....gooood.


Så här ser Amarettwo LH e: Luus CML - Bernstein ut nu. En luddtuss en mkt social luddtuss!!!

'

 Så här ser hennes mamma Amfhyr LH ut. Tjockistanter på rad. Lycka i bakgrunden har stora juver och igår fick hon flytta in i sin rätta fölbox så hon kan boa in sig där sista tiden!
Fyran och Lilla Mamman har fått flytta in i uteboxarna tillsvidare. Det är ju länge tills dom fölar och det ska säkert funka att dom bor där ett tag! Deras barn bor kvar i storboxen men får fortsätta gå i samma flock ett tag till. Fyran har vant av sitt barn själv. Lilla mamman låter sitt barn ta en slurk nån gång i bland!!! Bra ston, dom fixar den där biten själva....


Gick så himla fint för dessa två på dagens träning. Dom får guldstjärnor båda två!Idag har denna lilla dam flyttat in på farmen. Hon är här på utbildning. Ett riktigt charmtroll.
Kiara,  fyra år 


Nu är här fullt i varendaste vrå på farmen och vi har inflyttnings och köpstopp!
Fast hmmmmm har ytterligare två hästar på väg in i början av april. Nåja , det löser sig!!!
Härligt när man inte är arbetslös - gillar mitt jobb och nu är det vårlikt dessutom. Härligt väder idag.

Vi har förresten hunnit med ett födelsedags kalas i dag också. Var iväg några trevliga timmar i Ramkvilla trakten med god mat och fika. 

Givetvis tog vi in lilla B och hade henne på övervakning i telefonen hela tiden. Dock håller hon på sig och jag tror inte på föl i natt heller!!

Nu spanar jag med ett halvt öga på lite Scandinavium hoppning.....
Är lite avis på alla er som är där såklart men man ser ju jätte bra på TV också. Blir dessutom billigare då man inte kan shoppa ...haha

Åhhhhhhhhhhhhh nej i natt ändras klockan - jag som hade velat sova länge.

I morgon löshoppar vi ett gäng hästar ....kul, kul!!

//Bubbel - har inte jobbat , men tittar gärna på

Inga kommentarer: