tisdag 10 maj 2016

DAMM-TILLÄGG KANSKE

Nu är semin säsongen igång på riktigt och då beger jag mig på morgonen för att möta upp Postbilen i Braås för att få seminlådorna så tidigt som möjligt. Annars åker dom ju runt några timmar till innan dom når gården! Att seminera så tidigt som möjligt ger såklart bästa resultat men ger lite extra morgonplanering

I morgon är det åter stokoll och det har kommit ett sto ikväll och fler kommer i morgon bitti!

Till Lycka lutar det nu åt Touchdown e: Quarterback - Sack men jag hinner nog ångra mig innan det är dags att beställa , vilket kanske blir i morgon!!!
Jag älskar min framförhållning men det brukar bli rätt bra i slutändan ändå..... det brukar bli ganska bra hästar med LH som efternamn :)

Idag har jag plockat ut trädgårdsmöblera och oljat dom. När nån däremot hinner nyttja dom är en annan fråga för här hinns det inte med några längre pauser!
Paviljongen är också uppsatt.

Kollar varje dag på stallet som jag behöver måla en gång till men än har det inte blivit mer än så....Jag hinner ju inte!

Tillbringat tid på min dammiga ridbana med elever och i kväll for jag till Östraby för lite "hoppdressyr" och då gick det ju några timmar på resande fot. Dom hade inte mindre dammig ridbana där och man borde få damm - tillägg tycker jag ....haha!!!

Det åskade lite här i eftermiddag men det blev ju inget regn av det. En skur vore skönt om inte för min allergis skull. Idag har näsan varit täppt!

Nu mot sängen, det är en ny dag i morgon

//Bubbel - nästan bortglömd i hagen i kväll


Inga kommentarer: