söndag 12 juni 2016

SOVMORGON ÄR FINFINT

Så är ännu en helg lagd till handlingarna och här har det varit fullt upp. Igår tänkte vi att vi skulle tagit ledigt men vi hann inte :) däremot fick vi sovmorgon idag då det var hopptävling på schemat för en av hästarna i stallet så ägaren fick mata mina djur. Sovmorgon är inte dumt men man blir ju seg mest hela dan sen.

Haft spekulanter på unghäst i dag. Alltid trevligt och roligt att visa välhanterade sociala unghästar även om ettåringar kanske inte är det snyggaste som finns.

Byggt i ordning två sommarhagar i grannbyn så efter morgondagens sista lektion får nog Hex och Nian traska dit för några dagars bete eftersom gräset verkligen tryter på hemmaplan . Det är för jä**a torrt nu och det är inte utan att man får lite ångest för vad djuren ska äta i sommar , höst och vinter.

Förstår inte att det ska vara så mkt knott när man ska jobba bara. Det är ju olidligt!!!


Denna busungen växer och frodas och tränar på att inte forcera stängsel. Idag bet han på tråden och det var icke skönt!

 Tog ledigt i hyffsat vettig tid i går kväll och hade soffmys med dessa två och hussen i huset fick vara med på ett hörn också! 

Idag blev det fika med många husdjur i trädgården :)


Nya seminston, bla denna nu i kväll. Är fler nya på intågande denna veckan. Ingen har ännu behövt semineras en andra omgång i år. Kanonroligt.  Härligt  att stoägarna lite längre ifrån uppskattar servicen här. Det sprider sig dessutom att vi har god dräktighet även detta år . Mkt mkt trevligt!!!Säger grattis till uppfödningen Weltfhyr LH e: Weltman med pilot som tog en fin andraplats i MSVC:1 i Braås idag på fina 70%. det finns en fin fyraåring här av samma stostam som jag kan tänka mig att sälja om nån letar unghäst med riktigt god ridbarhet.

Nu ska jag soffhänga. Djuren är nattade såväl inomhus som ute !

//Bubbel - jobbat som provhingst som vanligt

Inga kommentarer: