onsdag 24 augusti 2016

VAD JOBBAR DU MED.....

...Egentligen???
Vet inte om man ska skratta eller gråta när man får den frågan och den har jag fått två gånger på kort tid nu....själv tycker jag att det räcker om man jobbar med ridskoleverksamhet och elever både borta och hemma, seminverksamhet 4 månader om året, avelsarbete,unghästjobb, inridning och saluhästar, ridled, dressyrdomeri, kurser och att ta hand om 19 (just nu)hästar om dagen med allt vad allt det innebär + att gården ska hållas i ordning på alla vis.

 Mitt svar är att jag hinner verkligen inte mer än det...det räcker mer än väl - tro mig ;)

Idag har Råsa jobbat med två grabbar på besök och hon är som alltid supersnäll.
Tagit hem Nitro och Nawell...traska, traska.
Varit i Herråkra och haft träning i kväll och tog vägen om civilisationen i Braås på vägen hem då jag hade paket att hämta och behövde fylla på kylskåpet.

Har lite "sjuklingar" i stallet...en unghäst har fläkt upp sin hov lite på betet och en annan var mystisk igår och fick bo inne inatt då han verkade ha ont i vänster bak - var en spetsig sten i hoven men jag är inte helt säker på att det är anledningen....skumt. En annan ettåring hade i kväll fått ett stort bett (typ geting) på halsen...svullet men dock inte ont...Längtar efter att vettos semester ska vara över så jag kan ventilera lite!

Lycka och Leffe har gått på gott bete på dagen idag men vågade inte ha dom där i natt eftersom dom avverkar på andra sidan vägen. Vi får nu ett kalhygge till granne....usch, rätt fult och hu vad det kommer blåsa i vinter!!!

Var klar i stallet vid 21 tiden och usch så mörkt det börjar bli på kvällarna redan. Trodde klockan var mkt mer!

Nu ska jag lata mig i soffan en stund

//Bubbel - hoppas att hovis dyker upp i morgon för det börjar bli kris

Inga kommentarer: