fredag 9 september 2016

KAOS I BILTVÄTTEN

Fredag kväll och äntligen landat i soffhörnet. Det är mörkt ute och jag har invigt min hästskötarpresent jag fick igår - mysigt!

Fick hastigt och lustig fara till staden i em....hade ett fotografi som tvunget skulle tas ;) hade helt glömt! Handlade lusern mm och passade på att tvätta min bil. Tjena vilken hysteri det blev när mina invikta backspeglar for ut tre gånger under tiden bilen tvättades....måste varit en syn när jag vevade ner rutorna , hängde utanför fönsterna i "regnet" och drog tillbaka dom innan dom blev mosade....livrädd dessutom....hahahha!

Fått köra vatten i omgångar för det är verkligen på gränsen i brunnen men det fyller på lite så det har funkat idag men nu får man tänkta smart med varje vattendroppe man använder och inget slösande!

BusigeBertil får guldstjärna idag mest för att han faktiskt brydde sig om att det var ström i grinden. Fölisar avmaskade  - duktiga!

I tisdags tog vi blodprov på N och idag ikväll ringde vetto ang svaret. Givetvis var min magkänsla rätt. Han hade anaplasma så i morgon kväll börjar behandligen. Men det blir nog bra detta tror jag. Han känns ju inte dödligt sjuk men jag har ju anat att det var nåt....lite låg mellan varven!
Fästingar är dock ett skit - hatar dom lika mkt som älgflugorna...usch , blä, fy!

Påbörjat en städning i min sadelkammare...slänga är dock roligare än städa

Det går alltid att få ihop dagarna på nåt vis. Sysselsättning saknas inte :)

//Bubbel - slängspecialistInga kommentarer: