söndag 18 september 2016

OGILLAR MYCKET

Effektiv söndag
Fick vattenleverans i morse och sen kom en blåbärsleverans...vi passade på att ta en gemensam fika i paviljongen ett helt gäng innan hovisen kom vid 11 tiden.
Leuphoria,  Zixxaq & Wille har samtliga fått hösthovar....lite olika samarbetsvilliga till att börja med. Leffe skötte sig exemplariskt, Wille var nog lite rädd att han skulle få fler sprutor så han ville inte deltaga först men mkt duktig sen och Bertlil han brötade mest bara för att han kan...haha. Äh egentligen var dom duktiga barn allihop!!!

Hex är skodd liksom Winlight....sen hann han inte mer idag. Resten får vi ta på fredag för sen ska hovis vara på vift ett tag - jag antar att det kommer bli katastrof här under den tiden.


Nu är det helt vattenslut nere i stallet...det fyller inte alls på i brunnen dit. Snälla snälla börja regna nu annars kommer jag inte orka med denna vinter. Säljer allihop tror jag. Vi får nog djupborra annars men väntetiden är lång! Ibland hade det varit trevligare att bo i en lägenhet i stan, kanske dags för den där ettan...

Skottat kanterna i ridhuset - inte så roligt men nödvändigt.

Hade träning i kväll...fiiiiiiiiiiiin unghäst!!!

Nu är det ännu en aptråkig kväll...ogillar när det blir mörkt på kvällarna. Deprimerande

//Bubbel - ogillar det mesta just nuInga kommentarer: