söndag 18 december 2016

DET GICK INTE VÄGEN

Det gick inte vägen med Nian så i morse bestämde vi för att ta bort honom.

Detta är så sorgligt att bli av med världens bästa jobbarkompis och familjemedlem.

Det kommer ta ett tag att smälta och i morgon kommer jag ta timeout, idag har jag inte hunnit.
Jag hoppas att ni som rider har förståelse för det. På tisdag , ons eller torsdag går att rida i stället men i morgon måste jag rensa mitt sinne lite.

Tårarna rinner med jämna mellanrum och allt är så overkligt. Igår var han pigg som en mört och idag finns han inte. Vi har kämpat, hoppats och trott ....det har varit upp och ner ....men i morse gav jag upp då han hastigt blev väldigt dålig med hög puls och magen blev tyst.

Detta är helt klart det underligaste kolikfall jag någonsin varit med om och vi kommer heller aldrig helt få klarhet i vad han drabbades av men har lärt mig att kolik kan man ha utan att skrapa eller ens lägga sig. Det har varit en underlig och utmattande resa på många vis men vi har verkligen försökt på alla vis men denna gången hjälpte det inte! Orkar inte gå in på händelseförlopp här men mkt underligt har det varit.
Jag har dock blivit proffs på att kolla puls och tarmljud alla tider på dygnet

Nu kommer det bli kämpigt att klara sig utan den bästa träningskompisen man kan tänka sig och det blir ett stort tomrum efter Nian. Jag vet faktiskt inte ens hur det ska gå? Han har varit den bästa här utan tvekan - en sån som ALLA kan rida. Dom kan inte ersättas!

Kanske finns det nån att låna???
Känner lättnad över att Boriz är kvar och inte hunnit bli såld och han kommer nog kunna ta över som poppishäst delvis iallafall för ingen kommer kunna ta över Nians plats. Fler såna finns ju inte

FAN rent ut sagt att det skulle bli såhär....


//Bubbel - ledsen

1 kommentar:

Camilla sa...

Men vad ledsen jag blir så mycket du kämpat med denna jäkla kolik��. Du är fantastisk som kämpar för dina bebisar! Tack för att jag får följa med i eran vardag på farmen. Det väcker många minnen & många igenkännande skratt blir det��