onsdag 4 januari 2017

ISTID

Livsfarligt underlag och jag vågade minsann inte släppa ut alla hästar i morse för det gick inte att gå över gårdsplan och till några av hagarna var det tjock is. Galet halt. Dessutom blåste och yrde snön på tvären. Jag brukar släppa ut alla hästar alla dagar men idag har dom fått gå ut i omgångar.

Plötsligt när jag höll på att mocka såg jag att Boriz flöööööööööööööög fram på ridbanan med litet ruffsigt lurvtroll i hasorna....Loppan och han var på rymmen. Inte trasigt i Loppans hage, ridbanestaketet helt men ett litet hål mellan två stolpar i Boriz hage och då passar man såklart på. Hur i hela friden Boriz kommit in på ridbanan vet jag inte men han måste ju hoppat ( vilken talang han är)....Lilla Loppan har väl krupit under trådarna.....I hate horses!

Det blev arresten för dessa två och Hexagon som passade på att visa vilken ädel springare han var i hagen.....
Eftersom jag var på så uselt humör och ändå inte skulle ha några lektioner på EM och hästarna stod inne och smutsade ner så åkte vi på stadsturné Sus och jag. Det var mkt trevligare att prata, käka och gå ett varv på Samarkand. Vi är dock oprofessionella på shopping för det var inte mkt vi fick ihop.

Jag köpte en sån här:

Har dock ingen aning om när jag ska ha användning för den när jag bara är i stallet jämt men var tvungen att köpa!

Ikväll har vi broddat, broddat och broddat hästar.

Boriz, Bubbel, Hexagon och Bengan har jobbat och jag har också visat stallplats åt en möjlig inackordering. Det gick alltså att få ihop denna dagen också.

Termometern visar nu -7,2 och i morgon skulle det väl bli rejält kallt....usch.

Nu ska jag äta årets första semla

//Bubbel - frozen

Inga kommentarer: