tisdag 9 maj 2017

SEN SIST

Ena dagen är det varmt och sol och idag är det snö på tvären och bitande vind. Kunde vi inte få en ordentlig regnskur så gräset kommer igång att växa....jag vill släppa unghästar på bete.

 Här är gott om hästar och det ringer stoägare i stort sett varje dag. Känns som en bra säsong redan nu och det här härligt när man ändå håller på! I går var det kö till seminspiltan och idag har jag seminerat.

Det blir ganska mkt jobb med alla hästar som måste få ut några timmar var i rasthagarna. Stona som kommer till oss släpper jag ALDRIG ihop med hästar dom inte känner och det vet jag att stoägarna uppskattar mkt.

För närvarande är här 26 hästar...räknar in antalet varje kväll. 13 är egna :)


Dessa två mammor börjar bli tjocka :) brun är beräknad 1/6


Verbena dressyr hade gjort reklam för årets fina fölungaar efter Zafferano på Instagram....förstår att dom gärna visar upp Eztrella ....hon är ju finast 


Gillar när LH hästar tar täten på ärevarven . I detta fallet vann dom också div I i lag. Stort grattis!


I söndags var jag på denna plats på MSVB domarkurs. Bra kurs på mkt fint ställe!
Inte utan att man blir avis på hur en del bor!!!
Fick träffa hingsten Mr VAin GJ som finns en fölunge efter här.


"Underverken" växer. Lär bli till att beställa semin åt Lycka senare i veckan och nu lutar det åt Demand ( lilla mammans brorsa) jag vet ju att hans möderne är mkt bra och framgångsrikt. 


Min vänsterarm och nacken strejkar vidare och nu börjar det bli ett problem eftersom jag knappt kan sova på natten. Borde nog få den undersökt men dagarna rusar iväg och jag tänker att det går väl över....luktar hästlinement om mig dygnet runt!

//Bubbel - jobbar också mkt

Inga kommentarer: