fredag 11 augusti 2017

VI HAR SEMESTRAT

Igår efter stallet och hästkollarrundan var klar åkte vi mot Kalmar vid lunchtid för att hämta en pryl som Päran köpt och eftersom veterinären aviserat att dagens stokoll skulle ske seeeeeeeeeent på kvällen fortsatte vi med vårt skjuts till Öland en tur. Det gäller att ta vara på några timmars ledighet.

Vi åkte till Mörbylånga och käkade och hittade sen en strandremsa man kunde ta en tupplur påVattnet var för kallt för min smak så nåt bad blev det inte, det var dessutom så långgrunt att det hade ju tagit evigheter att ta sig ut där man kunde doppa sig men jag har badat mina pissetotofflor i år iallafall!
Dom likbleka benen är mina .....


Kollade på bilar och åt glass i hamnen i Färjestaden på kvällskvisten innan vi åkte hemåt igen


Var ju på Hööks också och köpte ett elstängsel aggregat, tre billiga grimmor och ett par ridbyxor för den eminenta summan av 99:-

Var ju på Loppis också och hittade två små prylar för samanlag 20:-

Hörde att det var ett himla semestrande och farande jag gör....tydligen är jag inte förtjänt av ledighet som övriga mänskligheten. Jag tycker nog att jag jobbar en hel del och hittills i år har vi inte haft några sammanhängande semesterdagar utan alla dagar innehåller arbete hemma såväl innan som efter utflykt. 
I morgon är jag hemma och jobbar hela dagen så ni kan vara lugna 😜😎
....men söndag då ska jag roa mig igen...hujedamig!!!

//Bubbel - jobbar dubbla pass idag

1 kommentar:

Sofie sa...

Tycker absolut du är förtjänt av semester. Som djurägare jobbar man ju dessutom 7 dagar i veckan inte så många andra som gör. Dessutom är det ju sällsynt md 8 timmars pass. Så ta alla chanser du kan att vara ledig det gör vi.