söndag 24 september 2017

PERMISSION ETT DYGN

Bokade sista minuten på SPA igår....man vet ju liksom aldrig om det blir som man tänkt när vi ska iväg och då får man ta det som bjuds om man bokar 2 timmar innan man planerat åka. Var gott att åka iväg en tur men snåla Smålänningar som vi är så lägger jag inte 100 spänn på tofflor och badrock...haha. Funkade utmärkt ändå.
Hade strul med rumsnyckeln som inte ville funka först och det är långa sträckor på det där hotellet att traska fram och tillbaka...


Åt och drack gott på kvällen och en helt ok frukost i morse. 
Rummen däremot får minus av mig för slitet är det och heltäckningsmatta är ju snuskigt.
Spaet gillar jag för priset man betalar.....Vi var helt själva där igår kväll!!!


Tog en tur till Tingsryd för jag bygger ju staket för fullt här hemma och då går det åt mängder av tråd och sånt har dom ju till vettiga priser där. 
Hittade minsann ett par nya jodphursskor och ett par vinterkängor också så nu kan vinterhelvetet bryta ut....jag är beredd.
Blev en dressyrgjord, stigbyglar till små barn och lite annat smått.
En fika på hyllan får man ju inte heller missa.



Innan vi åkte hem idag så var vi på Loppis ....köpte inte nåt men fint väder att strosa runt i och äta glass - kändes somrigt!

Denna veckan ska det avmaskas och några ska dessutom få en utökad koll .....får bli lite stickprover!

Nya skyltar att ha vid tränsen så alla hittar det dom ska vid ridning.

 Hunnit med en hel del jobb på hemmaplan i dag också. Tömt stugan på hjul för nu ska den åka på turné . Plockade ner denna söta tavlan som är målad -03 och jag antar att den fläckiga är Emil jag hade men vem föreställer den andra??? Nån som vet??? Cruella kanske???

//Bubbel - saknat matte nästan lika mkt som Sopis

Inga kommentarer: