fredag 3 november 2017

HON HADE FOTEN I EN POTTA

Denna veckan har det varit full rulle i stallet mest hela tiden. Höstlov !
Ikväll var jag dock klar i stallet ovanligt tidigt (19 tiden) men har förberett morgondagens käk till ryttarna som kommer och trimmar. Packat bilen med Råsas och Loppans utrustning för dom ska på turné i morgon bitti och jobba på stugby invigning! Hoppas dom små sötgrisarna sköter sig ! Ska hämta dom vid 15 tiden igen...hej och hå. Fullt upp!!!

I går kväll på ponny lektionen så skulle vi använda pottorna som markering när vi tränade på volt och lilla Loppan lyckades trampa på en och fick in foten i hålet på sidan men traskade snällt vidare....ingen panik där inte 😀😀😀😀 Hallå , ursäkta men jag har en potta runt min fot!!!!
Hade det varit dom stora hästarna hade allihop fått räkna med en avsittning, dom hade INTE tagit det med samma lugn, big nono på den!! 

Idag har Sus varit på fikabesök ...mkt trevlig stund!

Jag blev så pepp så jag gjorde ett ryck på mitt ångestprojekt , mitt staket och nu är själva "vägen" klar förutom att den måste grusas där det är gegg..

På tal om grus har vi fått en leverans grus idag så nu ska det förhoppningsvis bli bättre vid grindarna i hagarna  - bara nån hinner lägga ut det!!



Typ såhär ska det se ut när det blir klart.....
Har en jäkla massa stolp kvar att banka ner och mängder av tråd ska dras men nu kan jag ta resten till våren OM det blir kallt och jävligt.

Nä nu är det sovdags.
Fnissat till Ack Värmland och ätit raggmunk och fläsk. Fredagsmys á la LH

//Bubbel - mätt

Inga kommentarer: