måndag 26 mars 2018

MAN HINNER EN HEL DEL

Jag har äntligen börjat riva tapeter i köket i mitt andra hus som jag ska budgetrenovera lite....som typ fuskbyggarna men jag misstänker att jag kommer bli Arga Snickaren när det inte går tillräckligt snabbt och enkelt att fixa. Nåja, tapeter borta men måste nog skrapa lite mer. Hivade ut en gammal matta i ena hallen också eller det var två lager.....under fanns dock ett helt OK trägolv!



På kvällen var vi på Jivers och rastade dansskorna. Jag vann ju två biljetter. Tummen upp för det!
Var roligt att dansa såklart!


Igår spontanåkte Sus och jag till Ullared för hon tyckte det var hög tid och jag är såklart på. Det är ju resan som är halva nöjet....ingen shoppinglista för oss....blev dyrt!

Regntäcke i 155 och om någon behöver 145 täcken NYA så har jag ett gäng att sälja....INGEN av mina hästar kan ha 145 längre.
2 Schabrak, ett gäng Cob grimmor för det upptäckte jag att jag inte har några alls vilket är mkt opraktiskt med 4 ponnyer som har just Cob. En dressyrgjord och lite annat bra och ha...



Hittade två jackor jag gillade men kunde inte bestämma mig för vilken jag ville ha så jag köpte helt båda . Våren i stallet blir i rååååååååååsa.

Till min stora lycka fanns dom skönaste ridleggingsen jag någonsin haft fortfarande så då köpte jag ett par till även om dom höjt priset på dom....


....Och eftersom jag nu börjat rasta mina dansskor igen behöver man tunna tröjor (det är varmt att dansa) så köper man det!!!


Fredagskvällens elever!


Amarettwo får jobba lite nu också! Hon har dock börjat växa (vilket är bra ) så vi får se om det blir nåt treårstest....planen är ju att betäcka henne också!

Någon...jag säger inte vem lyckades låsa in sig i sin hästs box i lördags. Eftersom jag är rätt snäll räddade jag henne MEN fotade såklart först...moahaha!


Idag snöar det igen. Var är våren????

//Bubbel - äntligen fått gå lektion igen

Inga kommentarer: