tisdag 8 maj 2018

FÖLVAKANDET GÅR TRÖGT

Den här är så lätt att fota 💗

Denna är ju inte heller tokig 🌟




Häromdagen fick jag kort och film på Nitro 4 år som är utlånad. Så roligt att se att det går bra!!
Duktig ryttare. Tänk så bra det kan bli. Jag ville ju egentligen inte sälja honom och Matilda ville ha sällskap till sin storhäst och ytterligare en att rida och gärna en ponny. Perfekt.



Stokoll är vardagsjobb nu. 
Amarettwo var klar i måndags, seminerad en gång. 
Nu håller vi tummarna att hon är dräktig. 
Ingen mer att seminera men troligen på gång in i brunst. 
Det är hästar lite överallt i hagarna här nu....och fler kommer på torsdag.


Inga föl i sikte. Den lilla grå arabdamen äter sig igenom nätterna. Har däremot inte sett henne ligga ner och sova en endaste gång. Däremot vräker hon sig och rullar direkt hon går ut i hagen på mornarna så lägga sig det kan hon ...haha!

Alla ridlektioner utomhus denna veckan. Nästan lite för varmt men framåt kvällarna helt OK jobb!
I dag hann jag dessutom fixa staket i två av hagarna hos Ingas och jag fick hjälp av en i stallet att dra tråd i en hage - perfekt. Det är så torrt så nåt nämvärt gräs är det ju inte och vi kan inte släppa hästar på bete ännu. Synd när vädret är så fint men ändå gott att få hagarna klara tills när det är dags. Man får ta det när man har en stund över för här är INTE tillåtet att ta ledigt innan det är mörkt på kvällarna....så det så!!!

Det finns nån plats till på helgens dressyrträningar eller programridning för Sussi och mig. Vi är flexibla denna gången med vad ni vill träna. Det står info på Stall Lilla Hedas FB sida 

//Bubbel - ogillar dammig ridbana

Inga kommentarer: