fredag 25 maj 2018

MIN ÖNSKELISTA

Morgonen har bestått av att flytta om hästarna så alla får tillgång till hage en stund och jag har också gjort dagens seminbeställningar som är Gammelenggårds Zappa, Dortheasmindes Rockey och Suarez.

Nu har jag hivat i mig lite kaffe och måste börja mocka alla boxar då stallet i stort sett varit fullt.

Ska hinna dra tråd på mitt evighetsarbete på fältet här hemma så LM och Amarettwo kan få nytt bete och jag ska hinna måla ett rum omgång två. Jag inser dock att jag aldrig kommer bli klar med boendet hos Ingas till 1/6 så dom första ridledsgästerna får bo i den lilla stugan här hemma men det har ju funkat i många år så det går nog en natt till.
Har dessutom en inneboende med häst sön - mån nu men hon kan lika väl bo i den stugan så allt löser sig. Jag kan inte jobba ihjäl mig....då har dom ändå ingenstans att bo, haha!

Idag sår dom mina 4 åkrar som är plöjda/harvade och nu står R E G N överst på min önskelista annars kommer det inte växa ett skit!

Igår hade jag vårens sista barnridning i grupp och nu gör vi lite sommaruppehåll och vill ni rida i sommar går det utmärkt att hyra ponnyerna och träna själva. Råsa kan också hyras vecko eller månadsvis fram till 15/7 då hon är uthyrd på annat håll! Råsa går ju med på sina pass i dom blandade grupperna som vanligt  - där är inga ändringar för er som rider på 10 kort!

Hade 4 privatelever igår och det ihop med grupper blir många dammiga timmar på ridbanan.

//Bubbel - dansar regndans



Inga kommentarer: