måndag 17 juni 2019

ROLIG HELG

Vilka dagar...
 I lördags hoppade vi upp vid halv fem tiden och gjorde morgonsysslorna och seminerade  ston 
( Cabachon, Demand, Gasque, Baloe HP och Van Vivaldi) därefter lastade jag Nitro och åkte till Ljungby för lokal hoppning .
Nitro gjorde sin debut i 80 och 90 cm. Felfri i den första och ett riv på första hindret i andra men gjorde en toppenrunda och hoppade vattenmatta för första gången.
Inga "Stann" ialla fall 
Han är så himla duktig den lille bebisen och Sanna rider honom jätte bra!
Pappa var med och coachade....roligt att han kom !

När jag kom hem på eftermiddagen fixade vi iordning hos Ingas....nu får det se ut så här i sommar iallafall! Kom och bo!!!!



På kvällen hade jag sen en fölunge som var lite dålig men han piggade på sig.

I söndags åkte vi på tävling igen. Nu Åseda och lokal dressyr med Nitro men med annan ryttare .
Debut på lokal , en LC:2 där han skrapade ihop 64 procent. Blev delad 9:a och på övre halvan ialla fall. 23 starter tror jag! Bra ridet av Åsa som nog fått blodad tand för tävlandet nu!




Nitro åkte hem med Åsa och jag var kvar och dömde lagfinalen i div III en LB:2 
Många timmar tog det!

Snälla Sus ( som var överdomare på samma tävling) körde mig hem och hon fick genast rycka in och leda ston för vi hann ju precis hem till veterinären kom för att kolla ston, sy nån, skölja en....tyvärr sket sig vår fina svit av 100 procent dräktiga ston men det finns ju goda tider att få dom dräktiga i år och det vore väl konstigt om det bara rullar in dräktiga ston hela tiden även om det är det man vill förstås!!!

Hade ett trevligt besök på kvällen , planerat sen en tid och nu snurrar det i huvudet vill jag lova. Spännande grejer och vi får se vad vi kommer fram till 😅
Detta kan ju bli roligt om vi får ihop det!!!
Hjärnan måste få snurra ett tag....


I morse hade vi ändå en lång kö till seminspiltan men det flöt på bra och det blev 4 beställningar ( Million dollar, Dortheamindes Rockey, Zuidenwind, Dalwhinnie)

Här är fortfarande gott om hästar även om några åkt hem idag.
Fler nya på gång dock!!
Roligaste seminsäsongen någonsinn även om den innebär väldigt mkt arbete!!!

I kväll har jag haft lektioner som vanligt och så blir det i morgon också. Därefter inga lektioner mer denna veckan för hästarrna ska beta några dagar!!
Vill ha så få hästar som möjligt på stall över midsommar och då får mina flytta på sig!!1
Vore skönt med lite mindre mockning för jag känner mig lite sliten.

Nähäpp nu ska jag sova för snart är det dags att stiga upp och seminera och därefter börjar mockandet och haglogistiken igen

//Bubbel  - jobbat på kvällskvisten



Inga kommentarer: