lördag 8 juni 2019

UPPS RÅKADE VISST BETÄCKA EN HÄST

Det rullar på!

Startade upp lördagen med att seminera tre ston . Copycat, Zuidenwind och Cabachon. Väntar en Clarimo i morgon också så det blir lite söndags semin också. Igår kom det ett Belgiskt skick på em på El Barone....jag är lika nervös varje gång man väntar utländska skick och igår fick vi inte ens nåt sändningsnumr men plötsligt stod budbilen här ändå och killen som körde har ju kört förut hit och visste ju vad det var han skulle leverera och att det INTE fick ligga till måndag.....( han fick sina fiskar varma förra sommarn när han levererade en dag sent med ett skick så det törs han väl inte göra om....som tur var var det ändå liv i dom små simmarna)

Ston kommer och går och stallen är alltid fulla denna sommar.
På söndag kommer fler ston och väntar nån ny måndag morgon också men hoppas att dom jag seminerat idag är klara och kan åka hem till sitt.

Idag ska jag tapetsera klart hos Ingas och sen ska jag möblera om lite där för nu är det uthyrningsdags. Kommer en sängleverans i morgon hoppas jag!

Det blev seminering av Amarettwo i år ...hmmm, skulle ju inte betäcka.
Till henne blev det Zuidenwind, han har passat den stolinjen innan och jag saknar ju Boriz så mkt och denna kombon blir så nära en Boriz man kan komma. Sto hade dock varit tipptopp då jag jämt bara får hingstr efter Zuidenwind ...så det blir det väl igen!!!

Igår kväll hade vi trevligt besök av Amfhyr LH:s ägare under många år. Hon tävlade ju henne högt upp i klasserna och red också "funkistävlingar " med SM vinster och internationella placeringar. Efter avslutad tävlingskarriär fick jag henne tillbaka och hann ta två föl. "Fyran" lever ju inte längre men iår fick dom hälsa på barn (Amarettwo) och barnbarn( Anizette) jätte roligt att hålla kontakten ! Tror dom gillade fölungen.

//Bubbel  - helsyskon med Amfhyr LH








Inga kommentarer: