lördag 13 november 2021

ÅRETS VÄRSTA MÅNAD

November är verkligen årets tråkigaste månad....jag har noll inspiration, känner mig deprimerad och är ständigt aptrött!

D8 är igång litegrand. Rids ca 2 ggr/v. Lufsar runt med ryttare i samtliga gångarter och har travat över bommar. Han är ca 175 hög så det kan skyndas långsamt och han är ju supersnäll så det gör inget om det blir glest mellan gångerna och som sagt han ska ju hålla mer än i år så stor häst....låt det ta sin tid.


Mer tapeter inköpta och jag ska tapetsera i hallen när det andra är klart...inte förr.

Nitro har varit på ett par dressyrtävlingar och gått som storhäst. Inte helt enkelt när man dessutom startar med lektionsryttare som rider honom en gång i veckan. Men dom har lyckats ta plac så det är skoj.

Börjat ställa iordning ytterligare en lösdrift eller myshörna . Denna gången till Nitro och Löken uppe hos Ingas. är ca 20kvm med två öppningar så det blir både in och utgång....tror det blir toppen 

Vi har haft ett par WE - träningar här och det har varit uppskattat. Nästa gång är den 27/11

Jag målar möbler, flyttar möbler, köper nya möbler, säljer möbler och nu är renoveringen kommen så långt att det är elen kvar som ska fixas i alla rummen och toa/tvättstuga, karmar ska målas, krokar, hängare och hyllor ska upp , målas det sista ute och så mått börjar jag ställa i ordning och sen ska jag piffa och julpynta....iallafall få tända upp ljus och tänk att jag ska få sitta i en soffa igen. Det var i mars sist!

Lilla Vivi som är såld. Ston/föl går fortfarande på lösdriften för detta är väl den mildaste hösten på många år....

Milt, mjukt , geggigt = hovbölder och mugg....
Stackars Bonnie har haft hovbölder på båda bak och fått stå mkt inne med uppverkade fötter och bandage, plattor och ipaddat så det inte skulle bli svallkött i hålet. 

Igår dök den här knasisen upp. Alltid lika skoj att träffa henne. Är många år sedan hon var här och hängde. Dröj inte för länge innan du kommer nästa gång Lotta!!!

Murat skavanker och målat....känner mig nöjd!

Min finaste ....

Ännu ett projekt...

Grönt är färgen jag snöat in på för närvarande....grågröna toner ....eller lite mer åt turkos på nåt ställe....

Den 20/11 har jag lite extra dressyrträning på lördagen. Anmäl gärna på mina eller egen häst. 45 eller 60 min pass enskilt eller ihop med ett annat ekipage

//Bubbel  - betydligt mindre halt och lika galen som vanligt