onsdag 24 september 2014

CORTISON OCH REPARATIONS KIT

Regn och uschväder!
 
Var i ridhuset på fm och sen var det stadsbesök och sträckbänken ....men idag blev det ingen sträckbänk för min läkare tyckte att dom var hellustiga på reumatologen när jag var där förra veckan så idag bestämde han sig för att ge en cortison spruta i onda ryggen för att se om det kan hjälpa. Ska väl inte vara meningen att man ska gå med en inflamation och inget görs åt det. Dessutom är mitt diskbråck i nacken besvärligt just nu. Vänsterarmen är avdomnad och jag har införskaffat ett helt kitt hästmedikament till mig.
Läs: Reparationssats för trötta muskler och senor...det ska nog göra nytta på en gammal hästmänniska :)
 
 
Köpt färg, lite tapet mm mm för nu ska jag påbörja lite nya projekt har jag tänkt.
Är ju verkligen inte proffs så det får bli som det blir :)
 
Va en tur på Hööks - behöver en vinterjacka men hittade inget jag ville ha.
Nya benskydd står på önskelistan ....fanns inte heller några = billigt besök!!!
 
Tvättat ALLA benskydd vi har på farmen så dom får väl hänga med ett tag till, men en del är verkligen utslitna!!!
 
Nitro är för sööööööööööööööööööööt. När han skulle gå in i kväll ville han hälsa på Hexagon. Ohhhhhhhh vad han pussade på hans näsa och dom var så söta så man fick tårar i ögonen. Nitro är minsann inte rädd för något!
Tror vi ska göra körhäst av Nitro. Kommer ju aldrig kunna sälja honom och jag kommer ju inte kunna rida honom för han blir ju för liten. Dessutom gillar ju inte min dumma kropp ridning så därför tror jag körning ska bli vår grejj ....eller ska jag bara ha honom som gosedjur, vem vet!
 
Hexagon har förresten tränat byten med sin pilot idag, hade önskat att ryttaren vågar rida på lite mer i galoppen ...det går inte att bromsa sig igenom bytena. Ibland blev det dock riktigt bra. Duktiga!!!
 
Slängde in Råsa i släpet efter kvällspasset i ridhuset . Tänkte att hon kan gå med Bosse och Tian i Stora Heda några dagar till.
 
Kollat Bonde söker fru, får väl följa det iår eftersom vår nästan granne är med!
 
Tjipp tjopp
 
//Bubbel - har massor av kläder hängande på tork
 

2 kommentarer:

Emelie sa...

Köra in Nitro tycker jag låter som en utmärkt plan ;)

Bubbel Dansgalning sa...

Ja Emelie, visst låter det bra. Måste ju göra nåt roligt med hästisen och körning kanske kan bli min nya gren....haha!!!