tisdag 19 juli 2016

HOPPSAN

Jahapp det blev minsann full dag i dag också!
Avslutade med att fixa nya markeringar på några ställen av ridleden. Passade på när jag ändå körde kvällens vattenrunda hos beteshästarna som finns på fyra olika ställen i grannbyarna!


Började dagen med seminering av två ston. Kändes bra på båda men kvaliteten på det ena skicket oroar mig då fredagens också var dåligt på samma hingst. Har påtalat det för hingsthållaren igår och vet inte om det är tillfälligt. Vi har fått ston dräktiga med den hingsten tidigare i våras men då var dom pigga. Vi får helt enkelt se. Det är inte alltid dålig motilitet överensstämmer med uteblivet dräktighetsresultat.

Det drar ihop sig för semin för Diamond Rose och idag ringde jag min favorit hingsthållare och frågade om dom hade nån bra deal för en snål smålänning - det hade dom :)

I morgon åker några färdiga ston hem....rätt skönt när det börjar minska lite men än finns goda chanser att få dräktigt för sent tillkomna!


Boriz får vara med på bilder mest varje dag !


Idag flyttade Filippa lite hastigt och lustigt till ny ägare i Skåne. Hon har inte varit ute på nån annons och det var inte meningen att hon skulle säljas men köparen ringde "fel" och sökte egentligen ponny och vi började prata om tant Filippa som är en snäll och vänlig liten stor häst och dom ville såklart komma och titta förra veckan och givetvis fastnade dom för henne ....vem gör inte det, så nu fick det bli såhär. Jag har ju så många hästar ändå och det är skönt att minska ner lite innan det blir höst igen.
Som sagt  - allt kan hända.

Ikväll blev det sill & potäter , inte att förakta
Nu soffhäng en liten stund.
Är sjukt trött i kroppen.
I morgon bitti kollar vi ston igen med start strax efter åtta

//Bubbel - kommer dock aldrig säljas

Inga kommentarer: