torsdag 21 juli 2016

REPRIS PÅ ZUIDENWIND

En Zuidenwind hämtad till Diamond Rose i morse. Lika bra att göra ett frest och betäcka henne fast det börjar bli sent på säsongen och jag bara hinner en gång så vi får hålla alla tummar och tår att hon tar sig. Gör hon inte det får hon vara ridhäst över vintern och det går ju det också. Men hoppas såklart att hon tar sig och gärna att det blir ett stoföl som jag kan behålla....får man önska så????

2 ston var klara igår (som jag trodde) och har åkt hem och en är sprutad för där händer inte mkt, en ska  gå kvar till 17 dygn och henne ska jag klura på vart hon ska gå på bete och med vem!
Jösses inatt var det tomt istallet....eller tomt är det inte men betydligt färre att mocka till...Yeeeeeeeah - nästan som semester!
Ska tvätta av nya stallet lite i kväll för hästar är verkligen bajsmarodörer. Varför i hela friden måste dom trycka rumporna i väggen när dom ska bajja...kan man inte bara lägga högen på golvet???

Äckligt varmt väder och blinningarna är som galna. Hästarna vandrar/småspringer i hagarna och ett par stycken har faktiskt fått gå in när det är som värst.

Så här ser BusigeBertil ut, han är en riktig goding. Ett litet muskelknippe
Idag är han 23 dagar gammal e: Zuidenwind.

Päran tillbringar dagarna i traktorn och slår ....nu åker rubbet ner som var kvar, dvs dom stora fälten och några balar ska det väl bli iallafall.

I dag är det lite träningar på schemat. Det kommer bli varmt för dom som ska rida.

Iövrigt går det åt mängder av vatten på betena så det blir några rundor /dag!

Semester vore skönt förresten :)

//Bubbel - hej & hå , jobbar på
Inga kommentarer: